Apolitični

Uskoro počinje street seafood festival Hook & Cook

Hook & Cook festival je zapravo tradicionalna ribarska fešta, ali izvedena na urban i kreativan način uz autohtone namirnice, svježu hranu i fenomenalnu glazbenu podlogu poznatih DJ-eva

Uskoro počinje sedmo izdanje jedinstvenog street seafood festivala Hook & Cook koji diljem Istre na kreativan način spaja ribare, kuhare i glazbenike u zajedničkoj ljubavi prema moru, morskim specijalitetima te lokalnim i domaćim sastojcima.

Mjesto radnje su morski molovi u Medulinu, Banjolama i Rovinju gdje na krmama ribarskih brodova izvrsnu hranu za posjetitelje pripremaju talentirani i poznati chefovi iz cijele regije.

Hook & Cook festival je zapravo tradicionalna ribarska fešta, ali izvedena na urban i kreativan način uz autohtone namirnice, svježu hranu i fenomenalnu glazbenu podlogu poznatih DJ-eva. Do sada su na festivalu sudjelovali poznati i renomirani chefovi među kojima su David Skoko, Jorg Zupan, Stevo Karapandža, Mate Janković, Marko Turković i drugi.

Svi zainteresirani Hook & Cook festival moći će posjetiti na tri lokacije tijekom ovoga ljeta i to u 17. lipnja u Medulinu, 14. srpnja u Banjolama, 12. kolovoza ponovno u Medulinu, te 16. i 17. rujna u Rovinju.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Pixabay