Portal Fine dining lovers objavio je na svojoj stranici jela chefa Marija Curića.
Najprestižniji gastronomski portal na svijetu, Fine dining lovers objavio je u rubrici Food fotografija inspirativna jela dubrovačkog Restauranta 360. Samo neka od predstavljenih jela su Jakobova kapica s mariniranom repom, juhom od luka te kvinojom, tuna s kremom od cvjetače te kroketom morskog ježinca te primjerice lignja na kremi od hrena i krumpira.
Restaurant 360 zasigurno je najekskluzivniji restoran koji Hrvatska u ovom trenutku ima, a njihov chef Marijo Curić izabran je za chefa 2020.godine po izboru Dobrih restorana.
Zanimljivo je spomenuti da Wine Spectator kao vodeći autoritet u svijetu vina čije tiskano izdanje prati više od tri milijuna čitatelja diljem svijeta već nekoliko godina zaredom odlikovao je ovaj dubrovački restoran zbog iznimne vinske ponude, a prije 2 godine iz istog je razloga nagrađen po izboru Dobri restorani.
Cijeli članak i fotogaleriju možete pronaći na: jutarnji.hr
Foto: Pixabay