Konferencija Raise the Bar dodijelit će nagradu po izboru struke najboljem chefu i barmenu
U utorak, 27. rujna u Zagrebu, održat će se konferencija Raise the Bar koja će po sedmi put okupiti profesionalce iz ugostiteljskog i turističkog sektora Hrvatske, Slovenije i BiH kako bi ih upoznala s najnovijim istraživanjima i trendovima na domaćim i stranim tržištima. Ovogodišnja konferencija nastavit će dugogodišnju tradiciju razmjene znanja i umrežavanja, uz podršku utjecajnih svjetskih stručnjaka.
Agostino Perrone i Giorgio Bargiani, direktor i glavni miksolog londonskog Connaught Bara, najboljeg bara na svijetu prema The World’s 50 Best Bars, uzvanicima će otkriti kako su dva puta zaslužili ovo prestižno priznanje. Predsjednica izbora The World’s 50 Best Bars Asia i osnivačica portala The Dram Attic Priyanka Blah u svojem će predavanju, na temelju poznavanja svjetske barske scene, ukazati što je ključno za izgradnju karijere u ugostiteljstvu. Stručnjacima iz svijeta miksologije i pića pridružit će se glavni chef i suvlasnik londonskog restorana KOL & KOL Mezcaleria Santiago Lastra koji je, kombiniranjem britanskih sastojaka s meksičkom tradicijom, tehnikama i okusima, već ostavio svoj potpis u svijetu kulinarstva.
Raise the Barstrateška je platforma Coca-Cole HBC Adria koja od 2019. godine djeluje s ciljem povećanja kvalitete obrazovanja radne snage u ugostiteljstvu i turizmu kako bi se omogućilo usklađivanje vještina i znanja ugostiteljskih i turističkih djelatnika s potrebama poslodavaca.
Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr
Foto: Pixabay