Apolitični

KONFERENCIJA RAISE THE BAR: Kako dospjeti na Michelin i The World’s 50 Best Bars?

Već osmi put se u Hrvatskoj organizira jedinstvena konferencija koja za cilj ima edukaciju ugostiteljskog i turističkog sektora

Sad već tradicionalno Coca-Cola HBC Adria organizira konferenciju Raise the Bar, a ovogodišnja će se malo i razlikovati od dosadašnjih i to po tome što će se održati tijekom dva dana. Ovo dvodnevno događanje, koje će se odvijati u Laubi 19. i 20. ožujka, uključuje i jedinstveno natjecanje na kojemu će svoje snage odmjeriti mladi barmeni iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Cilj konferencije Raise the Bar je razmjena znanja, ali i umrežavanje profesionalaca, mladih natjecatelja te utjecajnih stručnjaka svjetske restoranske i barske scene, a takva prilika uistinu se rijetko pruža, pa ju valja iskoristiti.

Ovo će biti idealna prilika za istraživanje najnovijih trendova u ugostiteljstvu te definiranje toga kako održivost može doprinijeti razvoju poslovanja ugostitelja, a usto kako dospjeti na najuglednije liste u industriji, poput Michelin i The World’s 50 Best Bars.

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Image by yanalya on Freepik