Apolitični

GAST – sve najbolje od gastronomije, vinarstva i turizma na jednom mjestu

Slavljeničkom tortom uz koktel-zdravicu, nazdravljeno je jubilarnom 25. rođendanu međunarodnog sajma GAST, pa je najavna konferencija za novinare prošla u znaku čestitanja, poklona i želja za još troduplo toliko godina rada.

Naime, 25. izdanje manifestacije koja u splitskoj Spaladium Areni okuplja 786 izlagača iz osam zemalja, održava se od 26. do 29. veljače, a dan uoči svečanog otvorenja, za koji je zadužena ministrica poljoprivrede Marija Vučković, organizatori sajma zajedno s partnerima ugostili su i novinare.

– Ovaj put imamo ležerniju presicu, jer smo u slavljeničkoj godini, u godinu u kojoj nanovo potvrđujemo status vodećeg regionalnog sajma, sajma koji okuplja sve najbolje od gastronomije, vinarstva i turizma – iznijela je Sanja Vuković Veić, direktorica “Sajma Split”, organizatora GAST-a, u čijem je okrilju i niz specijaliziranih sajmova: 25. sajam prehrane, 25. sajam pića, 25. sajam hotelske i ugostiteljske opreme, 25. međunarodni sajam vina DIONIZIJANA, 14. sajam kave te 5. međunarodni sajam sladoleda i slastica.

Cijeli članak možete pročitati na: slobodnadalmacija.hr

Foto: Pixabay