Apolitični

DWE – Wine & Fun Days u Makarskoj 29. i 30. travnja

Danas i sutra Makarska postaje grad vina, zabave i autohtonih okusa Dalmacije. Dalmacija Wine Expo 2016. grad podno Biokova pretvara u jednu veliku eno – gastronomsku pozornicu koja zvucima i programom donosi gušte svima koji borave na ovom dijelu Jadrana. Dođite i vi!

Tjedan dana nakon poslovnog dijela festivala u Splitu, 29. i 30. travnja 2016. Dalmacija Wine Expo seli se u Makarsku koja je tradicionalni domaćin festivala već sedmu godinu za redom. U Makarskoj je festival potekao, rastao i postao centralni vinski događaj Dalmacije. Sama manifestacija ujedno je i neformalni signal svim ugostiteljskim objektima da je turistička sezona službeno započela.

I ove godine posjetiteljima donosimo mnoštvo zabave. Puna dva dana na Kačićevom trgu organizirat ćemo niz koncerata na otvorenom uz brojne štandove na kojima će se točiti vina probranih vinara te će se moći uživati u autohtonim okusima Dalmacije. Dva ana, 29. i 30. travnja, centar grada postaje jedna velika eno-gastronomska pozornica protkana zvucima glazbe gdje će se pronaći ponešto za svačiji gušt. Stoga je ovo idealna prilika svim hotelijerima i turističkim agencijama da svoje goste upute u staru gradsku jezgru i da istinski uživaju u vinu, hrani i probranoj glazbi.

Kao i svake godine, u sjećanje na suosnivača i dragog, ali, nažalost, prerano preminulog, prijatelja Milana Ožića Miku, događanje će imati i humanitarni karakter. Dodijelit ćemo i nagradu „Milan Ožić” za osobu godine. Nagrada se dodjeljuje osobi za izniman doprinos u oblikovanju vinske scene u Dalmaciji. Ove godine to će biti četvrti put, a prethodne tri nagradu su primili Zlatan Plenković, Meri Šilović i Miljenko Mike Grgich.

 

 

Program – Kačićev trg

Petak 29. travnja

DJ Jakir & Sax – od 18 do 19 h

Ma Bossa – od 19 do 21 h

The Treblemakers Band – od 21 do 23 h

DJ Jakir & Sax – od 23 do 00 h

Subota 30. travnja

Anka i Boris duo – od 18 do 19 h

DJ Jakir & Sax – od 19 do 21 h

Magic Seventy Band – od 21 do 23 h

DJ Jakir & Sax – od 23 do 00 h

Makarska gastro večer održavat će se u restoranu Jež, i konobi Kalelarga, a potom se zabava nastavlja uz after party: Cafe bar Bety i Špina bar.

Guštajte!

Izvor i foto: makarska-post.com