Apolitični

„Dobar tek u Frapi“ želi vam Jure Mula

Ovog četvrtka je u prestižnoj marini Frapa uz brojne strane i domaće goste održan još jedan kulinarski show, treći po redu „Dobar tek u Frapi“.
Po običaju domaćin zabavno gastronomskog programa bio je menadžer marine Jure Mula koji je čak i kuhao za jednu ekipu koja se bori za samo finale krajem kolovoza.
Podsjetimo, najveći gastronomski show ovog ljeta održava se u najpoznatijoj marini Sredozemlja, rogozničkoj Frapi tijekom srpnja i kolovoza. Svjedočite kulinarskom dvoboju i uživajte u pripremljenim specijalitetima.

„Dobar tek u Frapi“ želi vam Jure Mula

Evo što nam je po završetku showa kazao gospodin Mula.
– Denis ovo je treća večer kuhanja u ovom showu, kuhanja uživo na gatu ispred marine Frapa, i lijepo je za primjetiti da ljudi sve više i više dolaze i s oduševljenjem gledaju prigodni ljetni program. Posebno se to može primjetiti kod naših gostiju, nautičara koji i po drugim marinama ističu da ovako još nešto nisu doživjeli.
Koliko ovi gosti i svi koji vas prate kroz ovaj sat i pol kulinarskog spremanja zapravo znaju o kakvim se jelima radi?
– Naši gosti u marini Frapa dosta dobro znaju o jelima koje pripremamo, jer biramo jela iz jelovnika ili ona koja ćemo u skorijoj budućnosti ovdje pripremati na slast i užitak svih posjetitelja i gostiju. Moram sa zadovoljstvom istaknuti kako su se najavile i neke televizijske kuće izvana koje su najavile snimanje priloga i reportaža o ovoj kulinarskoj emisiji. Znači uz domaću javnost netko nas prati i izvan granica Lijepe Naše što je lijepo za nas jer to potvrđuje da dobro radimo na promociji turizma Dalmacije i Hrvatske.

„Dobar tek u Frapi“

Ostaje vam odraditi još nekoliko četvrtaka do one sam završnice , finalne večeri….
– Tako je mi planiramo tu finalnu večer pripremiti da ona bude posebna i po nagradama, ozračju, jelima. To će biti veliko finale u kojemu će nazočiti svi koji su sudjelovali od prve večeri. Kazao bih do ovi natjecatelji ne dolaze zbog nekih novaca, oni su tu zbog igre, zabave i poštovanja prema tradiciji naših jela i gurmanske kuhinje.

Još jednom vam čestitamo na ovoj ideji promocije Frape i dalmatinskog turizma.
– Ovo je samo jedna od ideja, pratimo što se događa u svijetu pa tako i kod nas. Mi smo u nautičkom turizmu kao marina Frapa ipak jedan europski brand, što god tko mislio da smo zaljubljeni sami u sebe ili ne, ali mi smo brand i prepoznatljivi i kao takvi moramo nuditi uvijek prvi nešto novo za zabavu, promociju i slično. To me osobno tjera i moju ekipu da gledamo što možemo, a mi možemo puno kada je profesionalno ekipirao osoblje kao što je kod nas. Dakle mi imamo kvalitetan tim, jer bez stručnom i kompetentnog tima ovakve večeri nisu moguće. Ovdje imamo puno prijatelja kao Blaža, poznatih televizijskih hrvatskih kuhara i drugih koji su se odazvali sa velikim zadovoljstvom.