Apolitični

Župan Ževrnja školarcima zaželio uspješan početak školske godine

Izaslanstvo Županije prvi dan školske godine boravilo je u Osnovnoj školi Zmijavci, donosi Dalmacija News. Tom prilikom je župan Ževrnja školarcima zaželio uspješan početak školske godine
Povodom početka školske godine, župan Zlatko Ževrnja i pomoćnik ministra obrazovanja, znanosti i športa Momir Karin, u pratnji pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti Tomislava Đonlića, posjetili su Osnovnu školu Zmijavci.

Župan Ževrnja…


Tom prigodom susreli su se i s ravnateljem škole Antom Kujundžićem, kao i s načelnikom općine Zmijavci Miroslavom Karoglanom.
Obraćajući se nazočnim učenicima i profesorima župan je zaželio uspješan početak nove školske godine, istaknuvši kako Splitsko-dalmatinska županija svake godine nastoji ulagati u školske objekte kako bi se učenici osjećali što ugodnije.


– I u ovu školu uložili smo 600 tisuća kuna, obnavljajući dio učionica i sanitarnih čvorova, čime nastojimo zadovoljiti sve potrebne standarde – kazao je župan.
Pročelnik Tomislav Đonlić istaknuo je ovu školu kao mogući primjer svim školama na području Splitsko-dalmatinske županije kada je riječ o standardizaciji odijevanja.
Nakon ispitivanja javnog mnijenja, odnosno dobivanja povratne informacije od strane roditelja, ovaj projekt bi se proveo na području cijele županije.