Apolitični

ZRĆE ŽIVI U NADI: Partyja će ipak biti, ugostitelji vape: ‘Bože, daj nam turista!’

Klub Noa ipak namjerava otvoriti svoja festivalska vrata. Iako na istoj plaži, on teritorijalno pripada pod općinu Kolan, a ne Novalju. Otkazivanje svih festivala koje je najavio gradonačelnik Novalje, na Nou se ne odnosi

Zrće, popularna destinaciji partijanera, zjapi prazna kao da je ciča zima. A ono lipanj, sunce prži. Ne čuje se glazba, ne drmaju basovi. Klubovi prazni, niti ih ne šminkaju za sezonu. Festivali su mahom otkazani. Tu i tamo otvorit će koji šank, bar da kupači ne skapaju od žeđi. Nama usamljeni radnik nudi čašu hladne vode iz automata, spašava život.

Klub Noa ipak namjerava otvoriti svoja festivalska vrata. Iako na istoj plaži, on teritorijalno pripada pod općinu Kolan, a ne Novalju. Otkazivanje svih festivala koje je najavio gradonačelnik Novalje, na Nou se zapravo ne odnosi. BSH Island Festival počinje 9., a završava 12. srpnja. Ove godine!

– U cijeloj ovoj situaciji pokušavamo napraviti nešto pozitivno, ulažemo energiju u to da zabavu i ekonomija poguramo malo u pozitivnom smjeru. Još uvijek ne znamo parametre i brojke, čak ni imena DJ-eva koji će nastupati, ali za sad smo pustili tisuću karata u prodaju, jer si toliko možemo osigurati prema zaštitnim mjerama s obzirom na dimenzije kluba. Pratimo mjere, ako do tada popuste, povećat ćemo broj ljudi koji mogu doći. Šank, odnosno klasično ugostiteljstvo otvaramo od sredinom lipnja, ako to dopuste vremenske prilike – kazao nam je Zlatko Balaško, voditelj kluba Noa.

Cijeli članak možete pročitati na: 24sata.hr

Foto: Pixabay