Apolitični

Živana Šušak Živković: Splitski festival odlično organiziran

Živana Šušak Živković voditeljica je pressa Splitskog festivala ovog tjedna i stoga jedna od medijski traženijih trenutno.

U razgovoru nam je istaknula kako uistinu vlada velik interes svih medijskih kuća, postaja i društvenih mreža te bi zahvaljujući dobro organiziranom programu brojni ovog tjedna htjeli posjetiti feštu zabavnih i lakih nota. Dodaje nam da je i ove godine za izgled zaslužan jedan od najboljih scenografa Davor Antolić Antas. Bina je postavljena ispod istočnih arkada s tribinama u neposrednoj blizini. Split je dobio jednu novu glazbenu scenu s amfiteatarskim ugođajem koji se prezentirao prvi put prije dvije godine i pokazao kao pun pogodak.

Splitski festival …

 


Podsjetimo, Festival zabavne glazbe Split 2016. počinje u četvrtak samostalnim koncertom Josipe Lisac, u petak je večer posvećena Momčilu Popadiću Popu „Svoju zvizdu slidin” na kojoj će nezaboravne stihove dalmatinskog umjetnika riječi izvoditi eminentna imena hrvatske glazbe: kao što su Oliver, Zorica Kondža, Đorđi Peruzović, Tedi Spalato, Dean Dvornik, Neno Belan…
Subota je rezervirana za finale, Večer novih skladbi te show program u kojem nastupa Petar Grašo, apsolutni pobjednik 55. Splitskog festivala.
Evo još nekoliko riječi voditeljice pressa na Prokurativama…