Apolitični

Željko Bebek i Teška Industrija snimili zajedničku pjesmu „Jednom daje nam Bog”

Nakon što su Željko Bebek i Teška Industrija snimili zajedničku pjesmu „Jednom daje nam Bog”, snimljen je video spot suradnje dvaju sjajnih glazbenih imena, poznatih glazbenih umjetnika koji će i ovom pjesmom razveseliti svoje poklonike.
Prijateljsko druženje u pitoresknoj istarskoj općini Svetvinčenat bilo je idealna kulisa za kadrove novog spota poznatih glazbenika.
Za spot je zaslužna video produkcija VGA, scenarij potpisuje Dragana Todorović, dok je produkcija djelo atelijera Propadalo.
Kako je bilo na samom snimanju, otkrio nam je Ivica Propadalo:
„Snimanje spotova je obično dugotrajno i mukotrpno jer je tu i mnoštvo dosadnih ponavljanja. U našem slučaju, u prekrasnom istarskom mjestu Svetvinčentu, snimanje je proteklo u nezaboravnom druženju dugogodišnjih prijatelja. Tu su se rodila i nova prijateljstva. Bilo je to ovako: prvo red snimanja, pa red uživanja u istarskim delicijama, red vina, pa red pjesme i smijeha… Na snimanju su, osim Teške industrije bili Željko i Ružica Bebek, dugogodišnji prijatelji benda Đelo Hadžiselimović i Maja Tomljenović, zatim jedan od najvećih vinara Istre, Ivica Matošević, istarska Ironwoman Đurđica Orepić, veliki prijatelj Aljoša Vučetić, te krasni domaćini – Dalibor Macan i Alen Doblanović načelnik i donačelnik Svetvinčenta. Toliku strpljivost građana tijekom snimanja moguće je doživjeti samo u našoj prekrasnoj Istri. Snimili smo spot a da toga ni svjesni bili nismo…”
Da je snimanje uistinu bilo isključivo ugodno druženje, potvrdio je i poznati istarski vinar Ivica Matošević: „Zapravo nismo morali ništa glumiti, samo smo jeli, pili i nazdravljali. Taman kad je snimanje bilo gotovo, pomanjkalo nam je boca. Bilo je to jedno prelijepo druženje s prijateljima koje kao da znamo sto godina!”

Željko Bebek i Teška Industrija zajedno u pjesmi „Jednom daje nam Bog”

Evo što je kazao Dalibor Macan, načelnik Općine Svetvinčenat: „Posebno nam je drago što ove godine imamo priliku biti domaćini grupi Teška industrija i Željku Bebeku za snimanje spota, te im ovim putem želimo izraziti zahvalu i sve najbolje u njihovom daljnjem radu.”
Pjesma „Jednom daje nam Bog”, čiju glazbu potpisuje Vedad Hadžiavdić, a tekst Blagica Ivanović, prva je zajednička suradnja Teške Industrije i Željka Bebeka koji je o istoj rekao: „Izuzetno mi je drago da sa svojim dugogodišnjim prijateljima, Ivicom i Vedom, surađujem baš u trenutku kada u njihov Selfi repertoar ulazi ovako lijepa pjesma. Lea je krasno otpjevala, baš po mom ukusu, u ovom pomalo retro aranžmanu. Uvjeren sam da će nas publika lijepo primiti, a posebno nakon što vide i naš zajednički video spot. Teška industrija će sigurno i ubuduće pisati lijepe pjesme.”

Izvor i foto: hamar-media.hr