Apolitični

Željan Rakela sa splitskih Gripa poveo družinu na Balkan rally

Jutros je iz Splita krenuo 6. Balkan Rally s deset sudionika iz našeg grada koje predvodi u svijetu poznati moto avanturist, Splićanin Željan Rakela.

U razgovoru nam je potvrdio kako će im se u Sloveniji priključiti još petnaestak motorista i zaljubljenika u povišeni adrenalin i pustolovne avanture koji će zajedno s ostalim kolegama sudjelovati u poznatoj motorističkoj reli vožnji kroz nekoliko susjednih zemalja. Kamerom smo pratili završne pripreme pred polazak moto avanturista iz grada podno Marjana koji zasigurno i ovim činom postaje traženo mjesto zaljubljenika u ova prijevozna sredstva iz cijeloga svijeta.

Željan Rakela krenuo na Balkan rally

Četrdesetak sudionika reli vožnje u sljedećih devet dana kroz sedam susjednih država prevalit će oko 3000 kilometara, nadamo se uspješno, bez ikakvih problema, a kako ovi dečki imaju veliko iskustvo u sličnim događajima, pripremili su se i za nestabilno i eventualno kišno vrijeme. Kako je nastao Balkan rally, tko sve u njemu može sudjelovati, koju trasu prolaze u grupnoj vožnji, samo su neki od upita upućeni Željanu čije smo kadrove, među ostalim, snimili i pri odlasku na ovu čarobnu vožnju sa splitskih Gripa.