Apolitični

Zaželi ljubav i budi humanitaran…

Nakon što se događanje „Zaželi ljubav” radi loših vremenskih prilika nije održalo u originalnom zamišljenom terminu na Valentinovo, 14. veljače, danas je nakon konzultacija s više meteoroloških servisa odlučeno kako će se spektakl održati u nedjelju, 21. veljače 2016. godine. Program, satnica i svrha događanja ostaju isti. Dođite ispred Sv. Donata, kupite lampion i zaželite ljubav! Pretprošle godine prema vedrom zvjezdanom nebu krenulo je 2.356 želja i lampiona, prošle godine čak 3.127, a ove godine pošaljimo ih još više!!!
Ove godine će vaši lampioni pomoći socijalnoj samoposluzi Zadar. Lampioni su u prodaji u Boutique Hostelu Forum te na štandu na samom Forumu u nedjelju od 17:00 sati! Program počinje u 18:00 sati, a vodit će Ana Marušić i Ivica Štorić. Za zabavno-glazbeni program zaduženi su DJ Bego, Elena Stella & Song Busters i Central band, a pored jako dobre glazbe bit će tu i kuhanog vina i kobasica.
Pozivamo i one koji možda žele javno objaviti svoje zaruke neka to naprave zajedno s nama u nedjelju na Forumu među tisućama lampiona, a svoju namjeru mogu prije samog čina najaviti redakciji HRT Radija Zadar ili na broj telefona 095 6789 999 sve do nedjelje.
Pomozimo zadarskoj socijalnoj samoposluzi i dođimo u nedjelju 21. veljače u 18:00 sati na Forum u najvećem mogućem broju! Tako činite još jedno humano dobro djelo.
Organizatori programa su TZG Zadar, Caffe Bar Kult, agencija Galea i društvo Propela. Suorganizatori su Grad Zadar, HRT Radio Zadar i Boutique Hostel Forum, a posebna zahvala ide Volonterskom Centru Zadar.
Dolaskom učinite još jedno humano dobro djelo.

Više u kategoriji: Život
Izvor i foto: zadar.travel
D. Šabić, mag. nov.