Apolitični

Završnica „Adventske i božićne priče u GKK uz nagrađene…

Izvedbom božićnog igrokaza KUD-a Karol Wojtyla „Božićni zvončić traži sreću” početkom ovog tjedna u odjelu Gradske knjižnice Kaštela u Kaštel Sućurcu završeno je događanje „Adventska i božićna priča u GKK”. Nakon razigrane predstave, koju su s neskrivenim oduševljenjem pogledali polaznici Dječjeg vrtića „Maginja”, predvođeni odgajateljicom, Elom Kovač, održano je izvlačenje nagrada za sve novoupisane članove koji su se u knjižnicu učlanili u vremenu trajanja Adventske i božićne priče u GKK, tj. od 7. prosinca do 5. siječnja 2016. godine. Uz nazočnost roditelja i članova knjižnice te dogradonačelnika Kaštela – Zorana Bonacina i direktorice Turističke zajednice Kaštela – Nade Maršić, mladi glumci iz KUD-a Karol Wojtyla, predvođeni voditeljicom Ljiljanom Garbati – i polaznici DV Maginja izvukli su dobitnike nagrada. Pred sam kraj događanja, ravnateljica GKK Renata Dobrić je još jednom uputila zahvalu svim sponzorima i pokroviteljima te medijskim promotorima koji su se uključili u Adventsku i božićnu priču u GKK u sklopu koje su se u svim knjižničnim odjelima održavale adventske i božićne čitaonice i pričaonice, izvedbe igrokaza, radionice izrade božićnih ukrasa, kreativne literarne i likovne radionice te edukativne projekcije božićnih filmova.
– Dolazite u Gradsku knjižnicu Kaštela što češće jer se u svim odjelima GKK uvijek održavaju različite aktivnosti i pratite obavijesti o događanjima na službenoj stranici www.gkk.hr i na službenoj Facebook stranici knjižnice jer GKK uskoro priprema niz zanimljivih događanja vezanih uz maškare, Dan grada Kaštela i Uskrs. – rekla je ravnateljica, nakon čega je druženje nastavljeno uz zajednički ples i pjesmu te uz slatkiše.
Evo i dobitnika nagrada:
8. nagrada – JASMINKA FRANIĆ 173/1025 (Kaštel Lukšić)
7. nagrada – NERA GUNJAČA 173/1028 (Kaštel Lukšić)
6. nagrada – TONI MILIĆ 174/1350 (Kaštel Stari)
5. nagrada – ZVONIMIR MILKOVIĆ 172/1283 (K. Gomilica)
4. nagrada – DAMJAN GRANIĆ 172/1281 (K. Gomilica)
3. nagrada – JADRANKA KNEŽEVIĆ 171/1310 (K. Sućurac)
2. nagrada – NADA IVIĆ 175/1484 (Kaštel Novi)
1. nagrada – KATARINA MILIĆ 175/1483 (Kaštel Novi)
Čestitamo nagrađenima, a vas pozivamo da i dalje posjećujete Gradsku knjižnicu Kaštela jer u njoj uvijek ima zanimljivih događanja.

Više u kategoriji: Kulturna baština
Izvor i foto: GK Kaštela/Renata Dobrić, Iris Ban, Foto studio „Iris”
D. Šabić, mag. nov.