Apolitični

ZAVRŠEN 10 MEMORIJALNI TURNIR TRILJSKI BRANITELJI 2017 U ČAPORICAMA.

ZAVRŠEN 10 MEMORIJALNI TURNIR TRILJSKI BRANITELJI 2017 U ČAPORICAMA
2005 godište koji je trajao od 20.06. – 21.06. 2017 u kojem je u finalu slavio Nk Adriatic koji je bio bolji od Nk Goška . Dok je Nk Imotski u borbi za treće mjesto savlado domaćina Nk Čaporice-Trilj.
Najbolji igračem proglašen je Danijel Brajković iz Nk Adriatica, najbolji strijelac je Marin Carev također iz Nk Adriatica dok je najbolji vratar iz Nk Goška Ivan Orošnjak.
Od 22.06 pa do 25.06 .2017 nastavljen je turnir za 2006 i 2008 godište.
U 2006. godištu slavile su Nk Glavice koje su u finalu svladale Nk Adriatic Split. . Treće mjesto osvojila je ekipa Adriatic 3 , koja je pobjedila ekipu NK Uranie iz Baške Vode.


Najbolji igrač: Luka Maleš iz NK Glavice , najbolji strijelac: Milan Kardoš iz NK Glavice i Najbolji vratar: Ivan Jurko iz NK Adriatic 2 Split.
U 2008. godištu pobjednički pehar odnijela je ekipa Hnk Hajduk, koja je u finalu svladala Dnk Talent iz Splita . . U borbi za treće mjesto ekipa NK Adriatic Split svladala je NK Junak iz Sinja.
Najbolji igrač Mihael Krizan iz Hnk Hajduk: , najbolji strijelac: Roko Ban iz Hnk Hajduk i Najbolji vratar: Petar Ugrin iz Dnk Talent.

Po završetku turnira sveukupno su nastupile 44 ekipe iz 20 dalmatinski klubova te 1 klub iz B i H sa tri uzrasta. Odigrano je sveukupno 85 utakmica i preko 600 dječaka koji su postigli oko 300 golova.
Nagrade su uručili predstavnici Grada Trilj, Marko Župa predstavnici nogometnog saveza županije Splitsko-dalmatinske,Zdravko Marić,instructor Ivan Gudelj i predstavnici organizatora NK Čaporice.
Treba pohvaliti odličnu organizaciju turnira koju su priredili nogometni entuzijasti iz malog mjesta Čaporice pored Trilja, koji su i ovog puta pokazali jedno veliko nogometno srce a njihov trud je prepoznat i od strane Nogometnog saveza ŽSD kao i  grada Trilja, a ujedno i zahvala roditeljima što su ispratili svoje dječake ovih 6 vrućih dana.