Apolitični

Zaposlenici Goldman Sachsa pozvani da otkažu sve božićne domjenke i slične proslave!

Još donedavno, menadžment Goldman Sachsa imao je ambiciju da se bankari ponovno okupe u uredima, ali sada očito imaju drugačiji pogled na svečane proslave. Goldman je posljednjih tjedana bio domaćin blagdanskih zabava, ali nekoliko njih sada je odgođeno, rekla je glasnogovornica banke, piše Financial Times. 

Nove obveze nošenja maski u zatvorenom prostoru stupile su na snagu u državi New York početkom ovog tjedna usred porasta slučajeva nove varijante virusa, što je potaknulo neke banke da revidiraju svoju politiku. Osim toga, neslužbeno se može doznati kako su rezultati internog testiranja u Goldmanovim uredima pokazali da je više od 50 posto zaposlenika zaraženo, a što je onda potaknulo vodstvo banke na ovakvu preporuku.

Ranije ove godine, Goldman je bio među onim financijskim grupacijama na Wall Streetu koje su nametnule čvrst stav pozivajući osoblje da se vrati u ured. Dakako, na društvenim mrežama, pogotovo na Redditu ova je zabrana “jadnim bankarima” Goldman Sachsa izazvala salve ismijavanja i podsmijeh.

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Foto: Pixabay