Apolitični

Započeo proljetni ciklus Sajma poslova!

I ove godine Hrvatski zavod za zapošljavanje je pripremio za Vas Sajam poslova. U 2016. godini Sajam poslova održat će se u dvije faze – proljetni i jesenski. U proljetnom ciklusu Sajam poslova organizirat će se u regionalnim/područnim uredima: Čakovec, Dubrovnik, Krapina, Osijek, Rijeka, Slavonski Brod, Split, Šibenik, Varaždin, Vinkovci i Virovitica, a prvi sajam će biti 18. ožujka u Splitu.

Kroz sajmove poslova Hrvatski zavod za zapošljavanje potiče direktni kontakt između poslodavaca i potencijalnih radnika, potiče na aktivnost u traženju posla, omogućava partnerstvo svih dionika na tržištu rada, pruža informacije o mogućnostima obrazovanja, volontiranja, stipendiranja i cjeloživotnog učenja te naglašava važnost znanja i vještina potrebnih na tržištu rada. U okviru sajmova poslova organizirat će se okrugli stolovi, radionice, forumi, tribine i prezentacije na kojima će sudjelovati predstavnici Zavoda, poslodavci i posjetitelji.
Sajam poslova organizira se u suradnji s lokalnom zajednicom – Hrvatskom udrugom poslodavaca, Hrvatskom gospodarskom komorom, Hrvatskom obrtničkom komorom, predstavnicima lokalne vlasti – županija i gradova, Razvojnom agencijom, institucijama za obrazovanje odraslih i slično, tj. sa svima onima koji utječu na razvoj tržišta rada i koji mogu pridonijeti što boljoj realizaciji ciljeva ove manifestacije.
Pozivamo nezaposlene osobe, poslodavce, učenike, maturante, studente i sve koji su zainteresirani za aktivno uključivanje na tržište rada da posjete Sajam poslova.
Dođite ovog petka, 18. ožujka na splitski Ekonomski fakultet i sudjelujte u Sajmu poslova. Možda vam se nešto i posreći!

Više u kategoriji: Gospodarstvo; Život
Izvor i foto: hzz.hr, studentski.hr
D. Šabić, mag. nov.