Apolitični

ZAPOČELO 30. IZDANJE PORINA – OTVORENE PRIJAVE

Otvaranjem procedure prijava i službeno je započelo 30. izdanje Porina! Glazbena struka i ovaj će put nagraditi izvrsnost unutar domaćeg glazbenog stvaralaštva. Prijave izdanja za ukupno 38 kategorija trajat će do 1. prosinca, a odnose se na radove objavljene u izbornoj godini zaključno s 30.11.2022.

Ako postoji interes kandidata da rad objavljen u 12. mjesecu tekuće godine uđe u konkurenciju, prijava će biti prihvaćena, ali onda ne ulazi u konkurenciju iduće izborne godine. U takvom slučaju, radovi objavljeni u 12. mjesecu 2022., mogu se prijaviti do 5.1.2023. Prijave se obavljaju isključivo on-line putem u okviru posebno kreiranog programa. Oni koji prijavljuju mogu vlastitim prijavama pridodati poveznice (linkove) na glazbene i vizualne materijale.

Jedan fizički primjerak prijavljenih izdanja potrebno je u Ured Porina dostaviti do 2.12.2022. (odnosno za izdanja iz 12. mjeseca do 5.1.2023.) na adresu Porin, Ivana Broza 8a/ I kat, 10 000 Zagreb. Sve detaljne informacije o kategorijama, dostupne su u dokumentu Kategorije nagrade Porin (objavljeno na službenim stranicama Porina); a sve ostale informacije o novostima u ovogodišnjem Porinu dostupne su u Pravilniku glazbene nagrade Porin koji je također objavljen na službenim stranicama Porina.

Prijave možete obaviti putem linka: http://prijave.porin.org/

Cijeli članak možete pročitati na: soundguardian.com