Apolitični

Zagreb Burger Festival 2016.

Svi ljubitelji burgera od ovog četvrtka, 15. rujna na zagrebačkom će Strossmayerovom trgu moći uživati u bogatom i slasnom programu Zagreb Burger Festivala na kojem će do ih do 25. rujna ugostiti i zabaviti brojni predstavnici zagrebačkih restorana i to sve uz odlične glazbene ritmove brojnih DJ-eva.

Prvo izdanje festivala posvećenog burgerima i svim ljubiteljima ove poslastice unutar jedanaestodnevnog programa ugostit će kuhare i predstavnike nekih od najboljih burger lokacija u gradu. Na programu će se tako naći nekoliko zagrebačkih restorana i barova, a svi prisutni moći će degustirati burgere i odrediti koji po njihovom mišljenju zaslužuje titulu najboljeg.

Program Zagreb Burger Festivala

Zagreb Burger Festival tako će mjesto unutar svog programa pronaći za ove zagrebačke restorane: Rouge Marin, Submarine BBQ, Boys Burger Bar BBBB, Kitchen & Grill PLAC, Brko & Brko, Šumarski kuhar, Maredo Grill – Restaurant & Night Bar te Chevap Rolls. Glavnim kuharima i predstavnicima svojih barova i restorana ostavljen je natjecateljski prostor za dokazivanje u pripremanju najboljeg burgera u gradu, a na zaljubljenicima u ovu poslasticu je da degustacijom odrede koji je za njih najbolje spremljeni proizvod.

Za ponudu pića pobrinut će se Rakijarnica Natural Cocktail bar, a kako nijedan konkretan obrok ne može proći bez slasnog deserta, slastičarna Tutač pobrinut će da opravda titulu šlaga na kraju.

Osim u degustacijama, svi prisutni na festivalu moći će sudjelovati u dvije panel diskusije koje će se odviti u terminima 16. i 20. rujna, pod nazivima „Fenomen burger scene” i „Zagreb Gourmet Grad”. Uz panel diskusije na programu će se naći i brojne radionice i nagradne igre, a nagrade će se dodjeljivati u dvije kategorije – Mister Burger i Burger by People.

Svaki dan na zagrebačkom Strossmayer trgu sve prisutne zabavljat će bogati glazbeni program, pa se ne trebate brinuti oko unosa kalorija jer će vas ritmovi DJ-eva itekako rasplesati.

Sve detaljne informacije vezane uz program festivala možete pronaći na službenim stranicama, a svim ljubiteljima burgera ne treba posebna pozivnica da posjete Zagreb Burger Festival za kojeg vjerujemo da će zbog slasnog programa doživjeti još mnoga izdanja.