Apolitični

[VIDEO] Zabavni Čubi svoju energiju pretvara u smijeh i glumu

Zabavni Čubi uistinu svu svoju energiju pretvara u smijeh, glumu, pršti informacijama s kojima zabavlja ljude gdje god da se pojavi.

Komičar, glazbenik, moderator, glumac, pjevač, bubnjar, društvenjak…, sve ovo vrijedi za jednog dobrog i zanimljivog Splićanina koji kruh zarađuje javnim umjetničkim radom koji, kao i kod drugih, ocjenjuje publika, javnost, gledatelji. Damir Mihanović, poznatiji kao zabavni Čubi uveseljava gdje god da stigne, u kući, kod prijatelja, na sceni, ispred mikrofona, za bubnjevima, ispred kamera, on je jednostavno ispunjen nekakvom pozitivnom energijom koju pretvara u riječi zabave, smijeha razonode i zadovoljstva.

Zabavni Čubi svoju energiju pretvara u  smijeh i glumu

Zabavni Čubi  kaže da mu je posao zabavljati ljude, ali na profesionalan i umjetnički dotjeran način koji ga u potpunosti ispunjava i zadovoljava. Autor je nekoliko predstava s kojima uveseljava publiku diljem Lijepe Naše, vodi glazbene festivale i različite društvene manifestacije, voli igrati mali balun i često pomaže ljudima u nevolji. S Čubijem smo se našli ovih dana u Splitu baš kada uvježbava jednu predstavu s djecom iz Centra za autizam, ali i pripremajući se za neke dogovorene ljetne nastupe. Uvijek veseo, nasmijan, glumački raspoložen stao je ispred naše kamere (apolitični.hr i Terracon TV) i počeo pričati…


Video: Teo Peričić