Apolitični

ZA TOČNO MJESEC DANA POČINJE JEDNO OD NAJJAČIH IZDANJA EXITA

Za točno 30 dana počinje EXIT festival! Samo jedan mjesec ostao je do četvrtka, 7. srpnja, kada će biti otvorene festivalski ulazi na Petrovaradinskoj tvrđavi, koje će početi primati na desetine tisuća fanova iz svih dijelova svijeta.

EXIT će, nakon epskog prošlogodišnjeg izdanja kada je bio prvi veliki festival u Europi od početka pandemije, u 2022. obarati nove rekorde. To se prije svega vidi iz ogromne navale na ulaznice na svim tržištima, koje se rasprodaju neviđenom brzinom!

Jedan od najjačih Exitovih programa predvode superzvijezde Calvin Harris i Nick Cave, kao i više desetaka internacionalnih headlinera, donoseći hitove čiji brojke sa streaming platformi prelaze ogromnih 60 milijardi! Iskustvo prošlogodišnjeg festivala, kad se stvarala povijest sada se pretvara u euforiju pred najslobodnije izdanje ikad, a 7. srpanj daje znak – odbrojavanje je počelo, EXIT stiže za mjesec dana!

U prodaji su jednodnevne, četverodnevne i VIP ulaznice te festivalski kamp. Cijene jednodnevnih iznose 220 kn za četvrtak, subotu i nedjelju, te 235 kn za petak, kada su u ponudi i fan pit ulaznice su dostupne po cijeni od 325 kn. Cijene četverodnevnih iznose 490 kn, uz uštedu od 50% u odnosu na finalnu cijenu.

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima i online na stranicama Entrio.hr-a i na stranicama EXIT festivala.

Cijeli članak možete pročitati na: soundguardian.com

Foto: Pixabay