Apolitični

Za ove parfeme kažu da su savršen dar ispod božićne jelke!

Od Božića nas dijeli nešto više od dva tjedna pa intenzivno razmišljamo o darovima koje bismo dragim osobama mogli staviti pod jelku, ali možda i razveseliti same sebe za kraj godine. Parfem se uvijek nametne kao jedna od popularnih ideja, no darovati miris može biti pomalo riskantno, ako niste u potpunosti sigurni što osoba preferira. Također, jedni parfem smatraju preintimnim odabirom, dok drugi ipak više preferiraju sami pronaći svog mirisnog favorita.

Dior J’adore Eau de Parfum

Riječ je o jedinstvenom cvjetnom mirisnom buketu koji objedinjuje najljepše cvijeće diljem svijeta.

Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum

Ovaj smo miris pronašli na Douglasovo web shopu, gdje je opisan kao ženstven i duboko senzualan miris, namijenjen klasičnoj i modernoj Gucci ženi, a inspiriran je kultnim Guccijevim Flora uzorkom.

Chanel N°5

Puderasti cvjetni buket nije potrebno posebno predstavljati jer je jdean od kultnih mirisa u parfemskom svijetu. Sastavljen je od ruže i jasmina kojima su dodane citrusne note. 

Valentino Voce Viva Eau de Parfum

Za Valentinov miris kažu da je oda ženstvenosti u kojoj se miješaju talijanski bergamot i sočna mandarina, zatim cvijet naranče i zlatna gardenija te kristalna mahovina u kombinaciji s ekstraktom vanilije. 

Tom Ford Rose Prick Eau de Parfum

Jedinstven miris opisan je kao istovremeno oštar i romantičan, a u njemu se miješaju note bugarske ruže, indijskom pačulija s tolu balzamom.

Yves Saint LaurentBlack Opium Eau de Parfum

Ako ste u potrazi za orijentalnim mirisima koji će posebno doći do izaržaja u zimskim mjesecima, isprobajte ovaj YSL-ov klasik koji je kao stvoren za svečane i formalne prigode.

Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Eau de Parfum

Radi se o jednom od miris u kojem se isprepliću mošusne i orijentalne note. U srcu se nalaze note šljive, helotropa i brušene kože, što mu daje senzualan prizvuk.

Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt

Za ljubitelje osvježavajućih mirisa kao stvoren je parfem koji otvara nota ambrette, a u srcu se nalazi morska sol, dok bazu čini kadulja.

Cijeli članak i fotografije možete pronaći na: diva.vecernji.hr