Apolitični

Za Messija u Barci više nema mjesta… City za 3g ugovora plus 2g u New York City-ju, nudi 600 mil€ i 100 mil€ bonusa, i pozamašan dio u vlasništvu City grupacije!

Odvjetnik Antoni Toni Freixa jedan je od najozbiljnijih kandidata za novog predsjednika Barcelone. 

Poznatog odvjetnika, koji je u klubu već dvadesetak godina i jako dobro zna kako sve na Nou Campu funkcionira, iznenadili su katastrofični financijski izvještaji. Naime, Barcelona je u minusu od čak 450 milijuna eura

Kratko i jasno – novca nema, ugovori će biti manji i do 30 posto! Pa tko prihvati, prihvati. Tko odbije – odlazi. Ako je suditi prema njegovim izjavama, za Lea Messija u Barceloni više mjesta nema.

Messi na stolu ima ponudu Manchester Cityja koji mu je navodno spreman ponuditi i predugovor kojim bi ga ‘osigurali’ da početkom srpnja napokon ‘sleti’ na Etihad.

City je Messiju na stol bacio nemoralan ugovor kojeg je nemoguće odbiti. Argentinac bi trebao potpisati vjernost grupaciji City na pet godina. Prve tri bi igrao za Manchester City, a potom bi se preselio ‘preko bare’ u američku MLS ligu te bi igrao za New York City koji je jedan do klubova iz ‘grupacije City’ diljem svijeta.

Vrijednost ponuđenog petogodišnjeg ugovora je nevjerojatnih 600 milijuna eura plus još 100 milijuna eura koje bi Messi mogao zaraditi kroz bonuse, a uz sve to bi Argentinac dobio i pozamašan dio u vlasničkoj strukturi City grupacije! Takva se ponuda jednostavno ne odbija!

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Foto: Pixabay