Apolitični

Xiaomijev CyberDog predstavio liniju pametnih uređaja za kućne ljubimce

Xiaomi je predstavio liniju pametnih uređaja namijenjenih kućnim ljubimcima, ali i pokazao svog robotskog psa – CyberDog.

Kako su nam domovi sve puniji pametnim uređajima koji međusobno mogu komunicirati, bilo je vrijeme i da kućni ljubimci dobiju svoje pametne uređaje. Iako to možda na prvi pogled zvuči bez veze, ako ste među onima koji imaju mačku ili psa, a cijeli dan provodite na poslu, prepoznat ćete potencijal u ovim uređajima. 

Radi se o Xiaomi Smart Pet Food Feeder (automatskoj hranilici) i Xiaomi Smart Pet Fountain (automatskoj napajalici), koji su predstavljeni u Xiaomi Storeu u Zagrebu. Kako je rečeno prilikom predstavljanja, oba su uređaja namijenjena mačkama te manjim do srednje velikim psima.

Xiaomi Smart Pet Food Feeder je 24-satna automatska hranilica koja u unaprijed određeno vrijem može automatski ispustiti određenu razinu hrane u posudu. 

S druge strane, Xiaomi Smart Pet Fountain simulira planinski izvor, koristeći cirkulirajući sustav protoka vode s cirkulacijom kisika. Kućni ljubimci tako u svakom trenutku imaju “svježu” tekuću vodu.

Cijeli članak možete pročitati na: zimo.dnevnik.hr

Foto: Pixabay