Apolitični

Weekend Media Festival očekuje pet tisuća sudionika

Na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu (WMF) u Rovinju se od 19. do 22. rujna očekuje oko pet tisuća sudionika koji će raspravljati o temama iz medijske industrije i PR-a, a osvrnut će se uz ostalo i na društvene aktualnosti poput iseljavanja, najavili su u utorak organizatori na konferenciji za novinare.

Direktor programa 12. izdanja festivala Nikola Vrdoljak najavio je dolazak 150 predavača i panelista .

“Na predavanjima, panelima i radionicama osim luksuza teme će biti i preslagivanje na medijskom tržištu u svijetu, Europi i Hrvatskoj, svojevrsni rat ‘streaming’ servisa, utjecaj tehnologije na medije i život, uloga društvenih mreža u biznisu i medijima, ali i iseljavanje mladih iz Hrvatske, politički komunikacijski promašaji kojima svakodnevno svjedočimo i druge”, izdvojio je direktor programa 12. izdanja festivala Nikola Vrdoljak, uz poruku da u medijskim kućama iznova sadržaj postaje najbitnija odrednica za razvoj poslovanja.

Novost su i teme o stvaranju dobrog dječjeg i sadržaja za digitalne generacije te kako kvalitetno organizirati život u doba interneta i mobitela, te o utjecaju filmova i glazbe.

Cijeli članak možete pročitati na: hr.n1info.com

Foto: Pixabay