Apolitični

Weekend media festival 2016.

Devetu godinu za redom, najveći regionalni festival komunikacija, Weekend media festival u Rovinju okuplja brojne vodeće ljude i stručnjake iz poslovnog svijeta i komunikacijske industrije. Program ovogodišnjem Weekend media festivala odvijat će se u periodu od 22. do 25. rujna i to u u prostorima rovinjske Stare tvornice duhana.

Poticanje kreativnosti i poslovnih ambicija, novi trendovi te informacije iz susjednih zemlja u kombinaciji s odličnom zabavom i novim pogledima na posao samo su mali dio programa koji će u narednih nekoliko dana u Rovinju okupiti brojne ljude iz poslovnog svijeta te one koji će to tek postati.

Na programu Weekend media festivala sudjelovat će preko 4000 ljudi od čega 500 novinara iz cijele regije, 350 studenata s relevantnih fakulteta te 120 govornika iz susjednih zemalja i svijeta. Osim brojnih panela, radionica, prezentacija i predstavljanja govornika iz organizacije festivala najavljuje odličnu zabavu za koju će se pobrinuti brojni glazbenici.

Tomo Ricov, direktor Weekend media festivala naglašava da je Hrvatska u svom kreativnom napretku te da će njen potencijal dodatno rasti. Weekend media festival od svojih je ranih početaka poticao razvoj hrvatske poslovne kreativne industrije te suradnju i razmjenu ideja s drugim zemljama, a kao potvrdna povratna informacija glavnog cilja festivala pokazao se podatak da su hrvatske agencije napokon pronašle model koji funkcionira na domaćem i stranom tržištu.

U suradnji s HURA-om deveti po redu Weekend media festival će u sklopu BalCannes Export panela predstaviti agencije koje uspješno posluju i izvan svojih regija, a ovogodišnji žiri odabrat će 25 najboljih te će dodijeliti nagrade u kategoriji nabolje agencije i najboljeg projekta.

Iz organizacije Weekend media festivala garantiraju vam da ćete se nakon trodnevnog festivala na svoj posao vratiti prepuni ideja i volje za kreativnim napretkom i novim idejama, a ako i ne namjeravate aktivno sudjelovati u festivalu, svakako ga se isplati posjetiti jer će iz Rovinja zasigurno otići puni poleta i novih poslovnih ambicija.