Apolitični

Weekend.16 otkrio što nas sve očekuje u Rovinju

eć 16 godina zaredom, Festival ispunjava svoju misiju te donosi niz edukativnih tema i gorućih pitanja koja privlače najveća imena iz svijeta medija, komunikacija i poslovanja

Koja je tajna uspjeha trapa, možemo li pobijediti umjetnu inteligenciju te kako izgraditi kompaniju i ne prodati je na vrhuncu slave, samo su neke od tema koje će začiniti rujansko okupljanje stručnjaka i entuzijasta iz svijeta komunikacija, marketinga i biznisa na Weekendu.16.

Aktualne teme i najnoviji trendovi u rasporedu su programa ovogodišnjeg Weekend Media Festivala koji će se održati u Rovinju od 21. do 24. rujna u prostorima stare Tvornice duhana, a koje su najavljene i na Weekend druženju u središtu Zagreba kojemu su se odazvali Zoran Šprajc, Damir Smrtić, Petar Štefanić i mnogi drugi.

Weekend je tako otvorio vrata novim kreativnim horizontima te će u sklopu programa održati Zagreb Art Singularity: When AI Meets Creation, izložba fotografija kreiranih pomoću umjetne inteligencije. Panel AI era: Inoviraj, implementiraj, dominiraj powered by UGP također će se baviti ovom aktualnom temom, a više ćemo doznato od Dražena Oreščanina, Ace Momčilovića i Hajdi Ćenan pod moderatorskom palicom Dražena Tomića.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Promo