Apolitični

WE MOVE MUSIC CROATIA NAJAVIO KONFERENCIJU I SHOWCASE FESTIVAL – SHIP

Nakon što je u rujnu prošle godine osnovan, Ured za izvoz glazbe Hrvatska (We Move Music Croatia) sada je najavio konferenciju i showcase festival SHIP koji će se održati u rujnu ove godine. Šibenik će od 14. do 17. rujna biti domaćin brojnim glazbenicima i glazbenim profesionalcima iz čitavoga svijeta. Tijekom dana održat će se konferencijski dio festivala, dok će u popodnevnim i večernjim satima glazbeni profesionalci, ali i šira zainteresirana javnost, uživati u brojnim koncertima nadolazećih domaćih i međunarodnih glazbenih nada.

We Move Music Croatia konferenciju SHIP organizira u suradnji s Javnom ustanovom u kulturi Tvrđava kulture Šibenik, a konferenciju podržava i Ministarstvo kulture i medija RH.

Cilj SHIP-a je prezentirati hrvatsku glazbenu scenu, kao i samu lokaciju održavanja festivala glazbenim profesionalcima sa svih strana svijeta te postati platformom za umrežavanje po uzoru na brojne showcase festivale diljem Europe i svijeta. Organizatori će govornike te glazbenike najaviti u narednim mjesecima.

Cijeli članak možete pročitati na: soundguardian.com

Foto: Pixabay