Apolitični

Vrata SASO sajma otvorena po dvadeseti put

U sljedeća četiri dana održava se dvadeseti međunarodni sajam SASO 2016 u Spaladium areni.

Uz goste i uzvanike gospodarske manifestacije sajam je prigodnim riječima otvorio jedan od pokrovitelja splitsko dalmatinski župan Zlatko Ževrnja istaknuvši među ostalim kako Splitsko-dalmatinska županija kontinuirano potiče stvaranje pozitivnog investicijskog okruženja. U cilju stvaranja poželjne razine gospodarske aktivnosti, kreirali smo višegodišnji razvojni okvir za provođenje potpornih razvojnih programa (programe kreditiranja, poticanje izgradnje poduzetničke i poslovne infrastrukture te programe poljoprivrede i agroturizma; ukupno 26 Programa i 10 mjera s ukupnom proračunskom potporom od 40 mil. kuna/godišnje). Također je organizatorima čestito na uzornoj organizaciji. Svim domaćim i inozemnih izlagačima zaželio poslovnog uspjeha na ovogodišnjoj manifestaciji, sa željom da se ponovo vidimo dogodine, a posjetiteljima da se ugodno osjećaju tijekom posjete sajmu, gradu Splitu i Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Vrata SASO sajma otvorena

Uz prigodne riječi govornika direktorice sajama Sanje Vuković Vejić, predsjednika obrtničke komore Dragutina Ranogajca, dopredsjednice Hrvatske obrtničke komore Mirjane Čagalj, pomoćnika mistra graditeljstva i prostornog uređenja Danijela Žambokija,  izdvajamo nekoliko riječi gradonačelnika grada Splita Ive Baldasara koji je također pohvalio organizatora, te izrazio Zadovoljstvo što je Split i ove godine domaćin međunarodnog specijaliziranog sajma SASO.

Kroz dugih 20 godina održavanja, SASO je postao sinonim uspješnog sajmovanja, epicentar poslovnog okupljanja, kojeg podjednako cijene i izlagači i posjetitelji. Zato iskreno čestitam organizatoru koji je ustrajnim i predanim radom održao sajam i uspješno se othrvao izazovima godina i okolnostima koje nisu uvijek jednostavne. Uvjeren sam da će i ovogodišnji, slavljenički sajam, u organizacijskom smislu, ali prvenstveno ponudom i sadržajem, potvrditi svoj status, ispuniti poslovna očekivanja izlagača, omogućiti kvalitetnu prezentaciju njihovih proizvoda i usluga, te pomoći u otvaranju novih poslovnih mogućnosti i potencijala, kazao je muđu ostalim gosp. Baldasar. U nastavku vam donosimo nekoliko fotografija sa svečanog otvorenja, a do kraja tjedna svakodnevno video izvješće sa SASO 2016.