Apolitični

Vraća se Liga prvaka

U proljetnom dijelu sezone vrijeme je za susrete osmine finala. Prema kladionicama, Manchester City je favorit za ponovo osvajanje naslova prvaka Europe. U uži krug ulaze Bayern i Real Madrid, a gotovo je sigurno da ćemo imati i poneko iznenađenje.

Upravo Manchester City i Real u utorak otvaraju svojim susretima osminu finala. City igra protiv Copenhagena, a Real gostuje u Leipzigu. Osim te dvije utakmice, čeka nas još dosta neizvjesnih susreta u sljedećih osam dana. Pa krenimo redom s pregledom.

Copenhagen – Manchester City (utorak, 21:00)

Jasno je da bi Manchester City trebao lagano proći dalje. Aktualni prvaci Europe preiskusni su i prekvalitetni da bi propustili ovakvu priliku. Dancima treba odati počast jer su izbacili Manchester United iz Lige prvaka. Ključna je bila luda utakmica u kojoj je Copenhagen slavio 4:3.

Leipzig – Real Madrid (utorak, 21:00)

Njemačka momčad naizgled nema što tražili protiv Reala, koji je prošlog vikenda uvjerljivo pobijedio Gironu i zgrabio prvo mjesto u španjolskom prvenstvu. Problem je za Real ozljeda gležnja Judea Bellinghama, najboljeg strijelca ove sezone. Pitanje je hoće li se on oporaviti za susret s Leipzigom.

Lazio – Bayern (srijeda, 21:00)

PSG – Real Sociedad (srijeda, 21:00)

Inter – Atletico Madrid (20.2., 21:00)

PSV – Borussia Dortmund (20.2., 21:00)

Napoli – Barcelona (21.2., 21.00)

Porto – Arsenal (21.2., 21:00)

Cijeli članak možete pročitati na: index.hr

Image by ISGsports from Pixabay