Apolitični

Volontirajte u prigodnoj manifestaciji Hrvatska volontira 2016.!

Nesebično pomaganje drugom i to bez ikakve naknade osim osobnog zadovoljstva jedan je od najboljih načina za izgradnju zdravog društva. Radi se, naravno, o volontiranju, a jedan od onih koji za temelj svog rada imaju upravo to je i Volonterski centar Split, Udruga „MI” koji vas putem našeg medija poziva da se uključite u manifestaciju „Hrvatska volontira” koja će se provoditi tijekom svibnja u sklopu projekta „Širenje područje suradnje – korporativno volontiranje kao inovativni oblik filantropije i resurs za razvoj civilnog društva”.
Hrvatska volontira nacionalna je manifestacija koja se provodi od 2011. godine. Riječ je o manifestaciji koja mobilizira iznimno velik broj organizatora volontiranja i volontera sa svrhom isticanja presudnog značaja volontiranja za razvoj suvremenog demokratskog društva.
Kao i dosad, i ove će se godine manifestacija održati u svibnju 16. 5. – 21. 5. 2016., no njezina je ovogodišnja posebnost usmjerenost na promicanje volontiranja poslovnog sektora. Poslovne organizacije koje se uključe u manifestaciju sudjelovat će u kratkotrajnim volonterskim akcijama neprofitnih organizacija sukladno zajedničkim područjima interesa te će imati mogućnost sudjelovanja u projektu.
Volonterski centar Split udruge „MI” ovim putem pozva vas da se uključite u ovogodišnju manifestaciju Hrvatska volontira! Uključite vaše zaposlenike u mnogobrojne volonterske aktivnosti koje obuhvaćaju velik broj pojedinaca, organizacija civilnog društva, institucija i tvrtki kojima se promovira volontiranje. Također, kroz sudjelovanje u projektu imat ćete priliku dobiti podršku i savjetovanje za uspostavljanje volonterskog programa zaposlenika, jednodnevnu edukaciju o volontiranju zaposlenika te priručnik o volontiranju zaposlenika. Činite dobra djela!

Više u kategoriji: Život
Izvor i foto: Udruga MI