Apolitični

Voi’sa festival 2016. na Braču

Ovog četvrtka, 4. kolovoza, svi željni dobre glazbe i ludog ljetnog provoda naći će se na Braču, na ovogodišnjem izdanju Voi’sa festivala.
Zagrijavanje za sedmu po redu Voi’su krenulo je u zagrebačkom klubu Peper još u svibnju kada je društvo poznatih domaćih i stranih DJ-eva nagovijestilo festivalski vrhunac ljeta koji će se ovih dana odviti na Braču.
Društvo koje je prije nepuna dva tjedna provela nezaboravna dva dana u Bolu na Braču na festivalu Graffiti na gradele, svoju ljetnu otočku avanturu, sada će premjestiti u Supetar i nastaviti se zabavljati uz odličnu glazbu i program koji je pripremila organizacija ovogodišnje Voi’se.
Sam čin otvorenja festivala pripast će grupi Jinx koja nakon 17 godina ponovno dolazi na Brač kako bi zabavila publiku. Jinxi će publiku rasplesati i raspjevati uz već svima poznate hitove, ali i neke nove pjesme. Osim Jinxa, imena koja se spominju s najvišom dozom iščekivanja su DJ Vadim i The Reflex. DJ Vadim, iza kojeg je duga i izdašna karijera od puna dva desetljeća, publiku će zabaviti u svom stilu, kombinacijom hip-hopa, reaggea, housea, duba, soula i funka. Sinergiji glazbenih pravaca priključit će se i DJ Reflex uz kojeg će publika vrhunac Voi’se doživjeti remixima disco glazbe.
Cijelu postavu izvođača za sva tri dana festivala možete pogledati na službenoj stranici Voi’se http://voisafestival.com/ .
Dnevni program upotpunit će domaće DJ snage, glazbena imena poput Funkytraina, Banana Zvuka, Bocca Sotisfunka ili Ivana Dudde.

Voi’sa festival

Festivalska karta za sva tri dana može se kupiti po cijeni od 160 kuna. Jednodnevne karta za četvrtak iznosi 75 kuna, a karta za petak ili subotu 60 kuna. Karte se mogu kupiti u Turističkoj zajednici Supetar, i u Idi i Vidi Putničkoj agenciji. Karte se mogu kupiti i putem interneta na stranicama https://www.agentcash.com/shops/voisafestival, http://www.croatia-tickets.com/en/search/voi-sa.
Do Sumpetra se najlakše stiže direktnom trajektnom linijom koja vozi iz Splita svakih 45 minuta, od pet ujutro do ponoći. U Sumpetru će vas lijepo i prijatno dočekati okolni mještani koji su za vas spremili udobne smještaje te pravu ljetnu i osvježavajuću ponudu hrane i pića.
Voi’sa je glazbeni festival o kojem se već godina širi samo pozitivna riječ. Odlične glazbe i nezaboravnog provoda dosada nikom nije manjkalo, a možemo pretpostaviti da će i sedma godina biti barem jednako uspješna i nezaboravna kao i prijašnje.