Apolitični

Više od 30 vrhunskih stručnjaka za blockchain dolazi u Split

Neizostavan dio BlockSplita, radi kojeg se posjetitelji vraćaju iz godine u godinu, su praktične radionice na područja marketinga, prava, dizajna, DeFi-ja, NFT-a, gaminga i razvoju novih Web3 rješenja.

Omiljeni hrvatsku ljetnu destinaciju za manje od dva mjeseca posjetit će više od 600 stručnjaka, poduzetnika i entuzijasta za svijet blockchain tehnologije. BlockSplit okupit će Web3 zajednicu cijele regije po četvrti put od 2018. godine.

Iz UBIK-a, Udruge za blockchain i kriptovalute, organizatora konferencije, potvrđuju rastući interes za ovu uzbudljivu industriju nakon prošlogodišnjeg rasprodanog eventa. BlockSplit konferencija ove godine donosi niz zanimljivih tema poput DeFi-ja, jedne od najbrže rastućih grana u industriji, te NFT-a kao sve popularnijeg rješenja u umjetničkom svijetu.

Vodeća tema bit će i sve aktualnije decentralizirane autonomne organizacije (DAO) te novi načini upotrebe blockchaina u gamingu. Tokenizacija i digitalni identitet samo su još neki primjeri raznolikog programa koji očekuje posjetitelje konferencije.

Cijeli članak možete pročitati na: zimo.dnevnik.hr

Foto: Pixabay