Apolitični

[VIDEO] Uspješna konferencija o turizmu i inovativnim tehnologijama

Uspješna konferencija o turizmu i inovativnim tehnologijama

Na konferenciji pod nazivom „TURIZAM I INOVATIVNE TEHNOLOGIJE“, održanoj u hotelu Park u Splitu, s ciljem predstavljanja inovacija u digitalnome marketingu i pozitivnih primjera uspješnih destinacija i projekata, gostovali su zanimljive osobe iz svijeta turizma, menadžmenta, digitalnih inovacija.

Teme konferencije: Digitalna komunikacija turističkog sektora s tržištem (inovacije, trendovi, uspješni primjeri iz prakse). Turističkim i promotivnim video filmovima predstavili su se Dubrovnik, Šibenik, Sinj sa svojim Muzejom sinjske alke, Korčula , ali i Bol s teniskim turnirom, Split , TZ zagrebačke županije kao i neka druga turistička mjesta.


Ova konferencija sjajna je prilika da zajedno sa digitalnim i medijskim ekspertima, stručnjacima marketinškog sektora, te najuspješnijim hrvatskim destinacijama, dobijemo odgovore na pitanja s kojima se susreću turistički profesionalci pri komunikaciji sa tržištem i u prodaji svojih aranžmana, kazao nam je prvi čovjek županijskog turizma Joško Stella koji je za Apolitični portal potvrdio da se iz godine u godinu svi zajedno bolje i stručnije pripremamo u promociji, posebno turizma zahvaljujući inovativnim tehnologijama.