Apolitični

[VIDEO] Tomislav Balić: Dugopolje poziva na svoje svečanosti (1. dio)

Dugopolje ovih dana privodi kraju pripreme za dvotjedno obilježavanje svog patrona, Sv. Mihovila i Dan općine kao i blagdana suzaštitnika, Sv. Jeronima koji se obilježavaju 29. i 30. rujna. U nastavku priče domaćin nam je Tomislav Balić zadužen za razvoj turizma ovog kraja.

Mnogi će doći, bar su tako najavili, u ovu razvijenu općinu dalmatinskog zaleđa želeći sudjelovati na misnom slavlju, procesiji ili pak prisustvovati svečanoj općinskoj sjednici družeći se kroz prigodni kulturno-umjetnički program. Posjetili smo ovih dana Dugopolje i ugostili direktora Turističke zajednice Dugopolja, Tomislava Balića, koji je na početku iskazao zadovoljstvo što su mnogi najavili dolazak u ovo područje kojim su nekada i Rimljani koračali.

Tomislav Balić: Dugopolje privlači gost i putnike

U priči iz Dugopolja čut ćemo kako sena različite način privlače domaći i strani gosti te kako im ugoditi i što ponuditi, a posebnu promociju Dugopolja donosi polivalentni športski kompleks hrvatski vitezovi na kojem se mogu igrati i europski licencirane utakmice. Uskoro će odmah tik do njega, niknuti turističko-informativni centar, odnosno centar za posjetitelje Splitsko-dalmatinske županije.


Pogledajmo priču iz Dugopolja koju je kamerom zabilježio Teo Peričić, a pričom Denis Šabić.