Apolitični

[VIDEO] Split ponosan na sajam SASO

Zadovoljstvo mi je što je Split i ove godine domaćin međunarodnog specijaliziranog sajma SASO. Kroz dugih 20 godina održavanja SASO je postao sinonim uspješnog sajmovanja, epicentar poslovnog okupljanja koji podjednako cijene i izlagači i posjetitelji.

Zato iskreno čestitam organizatoru koji je ustrajnim i predanim radom održao sajam i uspješno se othrvao izazovima godina i okolnostima koje nisu uvijek jednostavne. Uvjeren sam da će i ovogodišnji, slavljenički sajam, u organizacijskom smislu, ali prvenstveno ponudom i sadržajem, potvrditi svoj status, ispuniti poslovna očekivanja izlagača, omogućiti kvalitetnu prezentaciju njihovih proizvoda i usluga, te pomoći u otvaranju novih poslovnih mogućnosti i potencijala.

 Split ponosan na sajam SASO

Bile su ovo uvodne pozdravne riječi splitskog gradonačelnika Ive Baldasara na početku sajma, a čestitkama se pridružio jedan od pokrovitelja, predsjednik obrtničke komore Dragutin Ranogajec, koji je među ostalim istaknuo da obrtnici moraju predstaviti svoja znanja i proizvode na ovakvim gospodarskih susretima. U nastavku pogledajmo što su nam ovi sugovornici kazali za Apolitični portal.