Apolitični

[VIDEO] Sajam SASO privlači poslovne ljude i promovira Dalmaciju, Hrvatsku

Sajam SASO na službenom otvaranju u Spaladium Areni, privukao poveći broj poslovnih ljudi, znatiželjnika, Splićana i gostiju ovog grada.

Jubilarni 20. sajam će trajati do 29. listopada, a na njemu će izlagači iz šest zemalja predstaviti više od 600 brandova.

Sajam SASO privlači poslovne ljude i promovira

– Jako smo zadovoljni interesom, napunili smo Spaladium Arenu, a u odnosu na lani 10 posto je više izlagača. To bi trebalo značiti da i graditeljstvo, ta važna grana gospodarstva, laganim koracima ide naprijed. Trebalo bi biti dosta posjetitelja, bit će i nagradnih igara za njih – kazala je direktorica tvrtke Sajam Split Sanja Vuković Veić, a jedan od pokrovitelja sajma čelnik županije Splitsko – dalmatinske Zlatko Ževrnja kazao među ostalim kako je županija svih ovih godina uz ovaj sajam, koji su izuzetno bitni, pogotovo u ovoj branši.

Graditeljstvo je potrebno stalno jačati, a ja se nadam da će ova vrijedna manifestacija u budućnosti biti još posjećenija – zaključio je Ževrnja koji je i službeno otvorio sajam. Evo što su nam spomenuti kazali po završetku svečanog otvorenja razgledavši s gostima i uzvanicima izlagače i partnere Sajma.