Apolitični

[VIDEO] Rođendanska fešta Ž. Rakele okupila poznate Splićane

Sinoć se mnogo toga slavilo u Ozaljskoj 12. na rođendanskoj fešti Ž. Rakele
Naš poznati moto avanturist i putopisac Željan Rakela je slavio svoj 40. rođendan, a također njegov motor je napunio 10 godina i prijeđenih vrtoglavih 340.000 km.

Ujedno je to i 10. godina kako Rakela putuje po svijetu, pa je u ovih 10 godina bio s motorom na 8 velikih putovanja te s terencom na dva putovanja. Do sada je posjetio preko 100 država na 5 kontinenata i sve to će rezultirati izdavanjem knjige koja se očekuje u skoro vrijeme.

Osim svega navedenog, slavila se i 20. godišnjica od kada se na toj adresi neprestano održavaju treninzi kick-boxing kluba Terminator.

Rođendanska fešta Ž. Rakele

U prepunoj dvorani bili su članovi BMW MK DALMACIJE, kickboxing kluba Terminator, ROTARY CLUBA SPLIT PLUS te zaposlenici tvrtke Protector-Rakela i Adventure-Rakela. Nazočili su i brojni poznati Splićani poput Marijan Bana, Hrvoja Marušića, Nede Makjanić Kunić, Zeljka Maretića, Ede Unkovića i dr.

Feštalo se u dugo u noć uz glazbu uživo i bogatu gastronomsku ponudu uz parolu „Klub je velik 👊 ”
Kamera Apolitičnog portala bila je u pravom trenutku na idealnom mjestu te vam u nastavku donosimo djelić atmosfere i ozračja s rođendanskog slavlja jednog od najpoznatijih promotora Lijepe Naše u svijetu.