Apolitični

[VIDEO] Prof. dr. sc. Goran Sučić promovirao znanstvenu monografiju i počastio prisutne izložbom vlastitih slika

Prof. dr. sc. Goran Sučić promovirao znanstvenu monografiju i počastio prisutne izložbom vlastitih slika, svi oduševljeni svestranim umjetnikom i znanstvenikom

U prepunom Muzeju grada Splita, u sjajnom kulturno i povijesnom ozračju održana je promocija znanstvene monografije svestranog profesora Gorana Sučića pod nazivom Razvojni i integrirani kurikulum u umjetničkim područjima, a uz promociju ljubitelji kulture, znanosti i umjetnosti pogledali su i njegovu samostalnu izložbu slika s kojima se ugledni sveučilišni i društveni djelatnik također predstavio.
Promotor sjajne splitske promocije bio je prof. dr. Tonći Šitin koji je s nadahnućem najavljivao i stilski opisivao sugovornike kao i glazbene goste, što je bilo jako lijepo za vidjeti i čuti. O monografiji su govorili recenzentica prof. dr. sc. Anči Leburić i urednik, prof. dr. sc. Aleksandar Jakir, dekan Filozofskog fakulteta u Splitu.

Prof. dr. sc. Goran Sučić promovirao znanstvenu monografiju


Goran Sučić bio je vidno zadovoljan odazivom promocije svog rada, što ni ne čudi uzme li se u obzir njegova posebnost, tj. polivalentan pristup u svom umjetničkom, likovnom, glazbenom i znanstveno izražavanju. Stoga je iskazao duboku zahvalnost svima koji su dolaskom podržali njegu promociju, a posebno svojoj obitelji koja mu nesebično daje potporu u njegovom radu.
U nastavku vam donosimo kratak intervju s dobro raspoloženim profesorom Sučićem u kojem nam otkriva i neke svoje želje i planove.