Apolitični

[VIDEO] Pripremite se za „San sustipanske večeri”

„San sustipanske večeri” je tradicionalno dobar glazbeni program početkom srpnja. Najtopliji mjesec u godini Splitu donosi uz glazbeno druženje na Prokurativama, gradske fešte i bogat ljetni program, još jednu vrlo zanimljivu poslasticu druženja pod nazivom San sustipanske večeri.

Po mnogima je mjesto održavanja – Sustipan – najromantičnija lokacija našeg grada gdje se događaju brojni susreti, ljubavi i upoznavanja.
Jedinstvena koncertna pozornica pod stoljetnim borovima uz stabilno vrijeme i zvjezdano nebo pokazala se dobitnom kombinacijom koju su Splićani i njihovi gosti prihvatili, pa nije ni čudno kako publika u dvodnevnom večernjem druženju traži koji centimetar više na travnatom prostoru Sustipana.

 

Pripremite se za „San sustipanske večeri”

Za nekih mjesec dana ostvarit će se još jedan „San”, potvrđuje nam organizator projekta Danijel Nikolla, s kojim smo razgovarali na trgu ispred HNK-a, a za glazboljupce stiže veliko iznenađenje s potvrdom dolaska kraljice romske glazbe Esme Redžepove koja će pred splitskom publikom nastupiti 5. srpnja 2016. godine i to nakon više od tri i pol desetljeća od posljednjeg nastupa u Dalmaciji! Naravno, to nije sve, ističe Danijel, a ostatak priče pogledajte u video reportaži Apolitičnog portala i Terracon TV-a (San sustipanske večeri).


Video: Teo Peričić