Apolitični

[VIDEO] Pogledajte zašto su bili zadovoljni maturanti Turističko-ugostiteljske škole u Splitu

Maturanti Turističko-ugostiteljske škole u Splitu ovog tjedna su posebno radosni i zadovoljni primivši svjedodžbe o završetku srednjoškolskog obrazovanja.

Maturanti Turističko-ugostiteljske škole s osmijesima, a roditelji sa suzama radosnicama bili su na dodjeli svjedodžbi u hotelu Park gdje je održana svečana podjela završnih svjedodžbi budućim kuharima, konobarima Turističko-ugostiteljske škole u Splitu. Posebno zadovoljstvo nazočnim maturantima, roditeljima, kolegama profesorima i nastavnicima iskazao je ravnatelj škole Ivo Bilić te zamjenik župana, prof. Luka Brčić, koji su zahvalili svima za srednjoškolsko obrazovanje maturanata koji svojim znanjem podupiru ugostiteljstvo, hotelijerstvo, gastronomiju i općenito, turizam Dalmacije.

Zadovoljni maturanti primili svjedodžbe

Ravnatelj Bilić zaželio im je daljnje školovanje i usavršavanje znanja na visokoobrazovnim ustanovama te da što prije pronađu posao. Bio je vidno radostan što im je i on i njegove kolege, nastavnici i drugi djelatnici škole bio na neki način druga obitelj i prijatelj tijekom srednjoškolskog obrazovanja.
Čestitali smo maturantima ii posebno prvom čovjeku Turističko- ugostiteljske škole Ivi Biliću kojeg smo na kraju svečanosti zamolili za kratak intervju, a dojmove sa školovanja i želje maturanata prenijeli su Lana Okuka i Mateo Božić.