Apolitični

[VIDEO] Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika

Zanimljivi Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika , 29. tradicionalni Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore (HOK), održat će se od 27. do 29. studenoga u hotelu “Le Meridien Lav” u Podstrani.

 Kongres …

Kao i na prijašnjim kongresima, kroz stručna izlaganja razmotrit će se stanje ugostiteljske struke, prezentirat će se rad Ceha u prošlom razdoblju, kao i aktualne i zanimljive novosti u poslovanju ugostitelja, moglo se čuti na početku konferencije za novinare održane povodom predstojećeg dvodnevnog splitskog događaja.

 

U svjetlu predložene porezne reforme koja je trenutačno u saborskoj proceduri, kroz panel raspravu s nadležnim institucijama predstaviti će se traženja ugostitelja te moguće posljedice ukoliko dođe do povećanja PDV-a, ali i argumenti od predlagatelja za uvođenjem ovakve porezne reforme, kazao je u izjavi za novinare predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a Nenad Šepak uz kojeg su na konferenciji nazočili predsjednik Organizacijskog odbora 29. Kongresa i dopredsjednik Hrvatske obrtničke komore Stjepan Knežević, predsjednica Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske županije Elida Marković i predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske županije Ante Roso.

Evo izjave…