Apolitični

[VIDEO] Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore u Splitu

Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore u Splitu,paneli, stručna izlaganja , aktualnosti u poslovanju…

29. tradicionalni Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore (HOK), održat će se od 27. do 29. studenoga u hotelu “Le Meridien Lav” u Podstrani, među ostalim najavljeno je na ovotjednoj konferenciji za novinare kojoj su domaćini bili predsjednik Organizacijskog odbora 29. Kongresa Stjepan Knežević, predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a Nenad Šepak, predsjednica Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske županije Elida Marković i predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske županije Ante Roso.

Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore u Splitu


Domaćin ovogodišnjeg Kongresa je Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije, a pokrovitelj Ministarstvo turizma RH potvrđuje nam u razgovoru dopredsjednik HOK-a i organizator Stjepan Knežević najavljujući kako će se kao i na prijašnjim kongresima, kroz panele, stručna izlaganja i prezentacije, razmotriti stanje ugostiteljske struke, prezentirati rad Ceha u prošlom razdoblju, aktualnosti u poslovanju ugostitelja u Hrvatskoj i EU, kao i mogućnosti promocije hrvatske gastronomije i stvaranje gastronomske prepoznatljivosti .


Glavna rasprava o problematici u ugostiteljstvu, održat će se u ponedjeljak, 28. studenoga s početkom u 11.00 sati.

S iznimnim zadovoljstvom najavljuje i gostovanje Emanuela Scarella, Michelinovog kuhara na Kongresu, koji će predstaviti nove trendove u gastronomiji.