Apolitični

[VIDEO] Jozo Pirić sve lijepo o Mirti Šurjak

Jozo Pirić godinama sebe nesebično daje za  razvoj i popularizaciju ženskog nogometa u Splitu.  Samo naprijed gospodine Pirić…

Ovoj lijepoj priči nema kraja – Hajduk broji preko 22 tisuće članova u 2016. godini, a među splitskim športskim klubovima svoje iskaznice predignule su i članice Hajduka, igračice ŽNK Marjan. Na radost, zadovoljstvo i svu sreću djevojaka koje igraju nogomet, ljudi koji brinu o splitskom ženskom klubu, kao i navijača koji dolaze bodriti mlade djevojke, nogometašice Marjana odnedavno su dobile ženu za predsjednicu.

Jozo Pirić hvali predsjednicu Šurjak


To je, kako nam u razgovoru potvrđuje Jozo Pirić, poznata HTV novinarka iz redakcije športa Mirta Šurjak koja je iskazala spremnost i marljivost pomoći ovim djevojkama kojima je nogometna lopta bar za sada u središtu zbivanja. Gospodin Pirić, doajen i entuzijast splitskog ženskog nogometa iskazuje riječi zadovoljstva ovim imenovanjem te pohvaljuje predsjednicu koja je u ovo malo vremena otkako je na dužnosti već počela klubu donositi prve poslovne rezultate. Uostalom, pogledajmo športsku priču iz Gundulićeve 36.