Apolitični

[VIDEO] Ivica Bubalo o koncertima, Splitskom festivalu i željama

Ivica Bubalo čovjek je koji preko tri desetljeća sudjeluje u brojnim organizacijama koncerata, priredbi i drugih manifestacija tako upotpunjujući društveni život Splita, Dalmacije, pa i Hrvatske.

Jedan od najdugovječnijih organizatora, producenata sa šireg splitskog područja Ivica Bubalo prisjetio se trenutaka s početka svoje karijere, organizacije prvih glazbenih koncerata, različitih priredbi glazbeno-umjetničkog karaktera. Prisjetio se tako fantastično organiziranog Mišinog koncerta na Poljudu koji je za Bubala u glazbenom smislu bio zaista nešto posebno i više od koncerta.

Veliko iskustvo Ivice Bubala


Prodao je Poljud s Mišom, bilo je, kaže, 42 tisuće ljudi, isto toliko s Thompsonom, a gdje su oni klapski spektakli što su napravili darmar u hrvatskim glazbenim trendovima? No, vrijeme je od Splitskog festivala, pa smo i o tome razgovarali, a s obzirom na to kako je u nekoj radnoj mirovini, zanimljivo je za čuti da ima toga još što bi htio ostvariti u životu. Otkrijmo da je to mahom vezano za humanitarna djela ili slične događaje. Uostalom, pogledajte video i saznajte sami.