Apolitični

[VIDEO] EkoFjera na Prokurativama pokazuje najbolje od ekologije u Hrvatskoj

U dvodnevnom druženju na Prokurativama (17. i 18. 6) predstavit će se pedesetak izlagača ekoloških proizvoda iz cijele Lijepe Naše uz Gospodarski forum naše županije.
EkoFjera na Prokurativama pokazuje najbolje od ekologije u Hrvatskoj i jedan je od najvećih sajmova ekoloških proizvoda održanih u Republici Hrvatskoj koji sufinancira Europski socijalni fond kroz projekt EkoBiz – poticanje poduzetništva mladih u sektoru ekološke poljoprivrede. Svečano otvorenje bit će upriličeno u petak, 17. lipnja 2016. na Prokurativama, a uz sajam ekoloških proizvoda na kojem sudjeluje više od pedeset certificiranih proizvođača, bit će organiziran i Gospodarski forum Splitsko-dalmatinske županije. Nešto više o sajamskoj priredbi moglo se čuti na konferenciji za novinare na Prokurativama od domaćina iste. U ime RERE govorio je Jozo Sarać i Jelena Petrov, a ispred Udruge ekoloških proizvođača Dalmacije zainteresirane je pozvala na sajam Antonija Gomezel, dok je kao partner ovog projekta koji provodi rad s djecom bio predstavnik udruge Zdravi život Željko Petrović.

EkoFjera na Prokurativama promovira proizvođače na dobrobit gospodarstva

Organizatori Svakako očekuju dvotjedno vrlo edukativno i zanimljivo druženje u kojem će se predstaviti izlagači, ali i održati najavljeni forum koji bio trebao donijeti neke nove gospodarske informacije, savjete, prijedloge malim proizvođačima, OPG-ovima, obrtnicima posebno na ruralnim, otočkim i dalmatinskim područjima.
EkoFjera na Prokurativama očekuje podršku brojnih Splićana, ali i drugih proizvođača ekoloških proizvoda iz različitih krajeva Dalmacije. U
Uostalom pogledajmo što su nam po završetku konferencije istaknuli direktor županijske razvojne agencije 8RERE) Jozo Sarać i organizatorica ovog sajamskog projekta Jelena Petrov.

Video: Teo Peričić