Apolitični

[VIDEO] Educirajte se kako putem interneta privući goste

Educirajte se kako putem interneta privući goste, uz županijsku turističku zajednicu i partnere sudjelujte na besplatnim edukacijama.

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije organizirala je u suradnji s agencijom Adprofis prvu u nizu i ciklusu besplatnih edukacija s ciljem povećanja prodaje turističkih proizvoda uz pomoć internet marketinga. Kako nam ističe direktor županijske turističke zajednice, Joško Stella, one su namijenjene turističkim agencijama i malim obiteljskim hotelima, ali i drugima koji se bave turizmom, ugostiteljstvom i radom s gostima i turistima.

Educirajte se kako internetom privući goste

 

Tema prve edukacije bila je turistička web stranica: struktura, dizajn i sadržaj. Na edukaciji su se analizirale i web stranice za različite turističke djelatnosti (hotele, turističke agencije koje nude smještaj, ture, izlete i charter) i pružali korisni savjeti za poboljšanje trenutnih web stranica korisnika kroz primjere iz prakse.
Predavači su zainteresiranima pružili jasne informacije na već ostvarenim primjerima, pa su tako Tanja Vuković i Marina Kovačević kao eksperti za internet oglašavanje s preko 10 godina iskustva, i autori prve knjige o oglašavanju na internetu u turizmu Internetom do gostiju, certificirani su Google partneri i rade kao marketing konzultanti za poduzetnike na projektima Europske komisije.
U nastavku pogledajte što nam je još kazao Stella koji najavljuje nastavak ovakvih besplatnih radionica.