Apolitični

[VIDEO] ASPIRA – okružena mladim ljudima (1. dio)

ASPIRA – okružena mladim ljudima, tako se može zaključiti pri svečanom programu koji se odvijao povodom početka nove akademske godine.

Odabir fakulteta je jedna od najvažnijih odluka u životima ljudi i zbog toga je izuzetna odgovornost na školi da studentima osigura sva potrebna znanja, izgradi vještine i pripremi ih na najbolji način za sudjelovanje na poslovnom tržištu 21. stoljeća. Tako razmišljaju i s pravom potvrđuju u misiji Visoke škole Aspira gdje znaju da je obrazovanje vrhunskih menadžera, visoko konkurentnih na tržištu rada koji će biti uspješni lideri u svojim organizacijama u skladu s međunarodnim kreativnim trendovima. Misiju ćemo ostvarivati maksimalnim zalaganjem svih zaposlenika i intenzivnom suradnjom s našim partnerima u obrazovanju i tržištu rada održavajući vrhunsku kvalitetu obrazovanja kroz znanje, pouzdanost i učinkovitost u radu, vodeći istovremeno brigu o etičnom poslovanju.

ASPIRA – okružena mladim ljudima

Tako se moglo čuti u ovoj splitskoj visokoj obrazovnoj ustanovi na svečanom programu povodom početka nove akademske godine za sve polaznike ove škole. Uz goste i uzvanike nazočne su pozdravili splitsko-dalmatinski dožupan prof. Luka Brčić, direktorica turističke zajednice grada Splita Alijana Vukšić, kao i drugi turistički partneri koji surađuju s Aspirom u programskom i tehnološkom smislu.

Također, cilj je omogućiti studentima stjecanje kompetencija i ishoda učenja koja iza sebe imaju praktičnu podlogu. U svom strateškom dokumentu Aspira je definirala kao cilj pozicioniranje međunarodno priznate visokoškolske institucije koja će svojom kvalitetom i izvrsnošću privlačiti studente iz cijelog svijeta.


Tako se moglo čuti kako su Aspirini prioriteti: poboljšanje kvalitete postojećih studija, razvijanje novih programa u suradnji s inozemnim partnerima, razvijanje karijera svakog pojedinca, unapređenje znanja stranih jezika, razvijanje Odjela za međunarodnu suradnju, razvijanje ljetne škole te razvijanje tolerantnosti prema različitostima. Posebnu poruku budućim studentima uputila je i dekanica Marija Valčić kao i predsjednik upravnog vijeća Alen Jerkunica koji su, među ostalim, istaknuli kako su sretni što su budući menadžeri, gastronomi i turistički stručnjaci odabrali baš njih za stjecanje visoke naobrazbe, ali da na prvom mjestu moraju biti uporni u želji za uspješnim radom i završetkom školovanja. Naš portal apoliticni.hr zabilježio je svečanost Aspire povodom početka nove akademske godine studiranja.