Apolitični

[VIDEO] Ante Mrvica, svugdje prisutan

Putujete li na otoke ili hrvatska priobalna područja, informacije o redu plovidbe trajekata i dvotrupaca, prave i pravovremene odgovore dat će vam gospodin Ante Mrvica koji je uz dugogodišnji profesionalni posao postao i doktor znanosti, smjer Logistika i menadžment u pomorstvu i prometu.

Ako je ičiji život vezan uz more i od rođenja, onda je to Antin koji o svom Žirju, najudaljenijem naseljenom škoju šibenskog arhipelaga, govori s puno ljubavi, razumijevanja, ali i uloženog truda i energije za boljitkom življenja i zajednice u kojoj radi.
S obzirom na turistički uzlet ove županije i aktualno vrijeme oko pitanja pomorskog prometa, zamolili smo doktora znanosti, Antu Mrvicu, za video intervju.
Krenulo je sa Žirja…
Rodni otok Žirja Mrvica je ubrzo zamijenio obalom, završio školu u Šibeniku, pa u Splitu, a zatim se otisnuo na veliko more.

Uvijek na usluzi  Ante Mrvica


Ante kaže kako mu je more život, ipak iza sebe ima impozantnih 47 godina radnog staža, navigavao je na različitim svjetskim kompanijama, stekao veliko plovno iskustvo te doživio, kao i drugi, lijepa, ugodna, ali i manje dobra iskustva. Sve je to život kojemu zahvaljuje na zdravlju i veselom raspoloženju, govori Mrvica, dodavši da u poslu treba biti odan, predan i profesionalan.
S rado viđenim članom Jadrolinije popričali smo i dotaknuli se prošlih vremena, te naravno, usporedili plovidbe od prije tridesetak godina…