Apolitični

[VIDEO] Alen Nižetić pjesmom ljubi Dalmaciju i Hajduka

Alen Nižetić pjesmom ljubi Dalmaciju i Hajduka, za sebe će reći da je pravi Splićanin čiji su život obilježili more, Gripe ,pjesma, prijatelji. U njegovoj dugogodišnjoj karijeri bilo je uspona i padova, ali nikada nije odustajao od svojih snova.

Alen Nižetić pjesmom ljubi…

Odrastao je kao sin jedinac u obitelji brodograditelja i trgovkinje. Roditelji Vjekoslav i Inge uvijek su mu bili podrška, ali je majka ipak bila popustljivija. Upornost mu se u životu isplatila – pjeva, putuje, piše pjesme, nastupa i javnim poslom zabavlja ljude koji vole njegove pjesme i glazbu koju interpretira. Hajduk mu je omiljeni klub, pa je prema njemu i otpjevao nekoliko uspješnica među kojima je sigurno najpoznatija „Dalmacijo”.

 

Alen Nižetić

 

Ljeti je dosta nastupao na raznovrsnim feštama i veselicama, a ulaskom u jesen i zimu ima malo više vremena za prijatelje i obitelj koja mu je apsolutno na prvom mjestu. Pozvali smo splitskog pjevača u naš studio i za portal apoliticni.hr priredili razgovor u kojem ćete čuti i vidjeti njegova razmišljanja o glazbi kao stilu izražavanja.
Kako provodi vrijeme i tko ga najčešće zove u hladnijem dijelu godine kada se zaboravi na sunce i more, pogledajte u sljedećem prilogu.